Open dag
15-02 van 10 tot 14
Alle data op een rijtje......
Maandag 18 november 2019
Regionale Scholenmarkt Voortgezet Onderwijs

Locatie: Mollerlyceum te Bergen op Zoom, Bolwerk-Zuid 168
Voor wie: voor ouders van leerlingen uit de groepen 8 en 7, die wonen in de regio Woensdrecht, Bergen op Zoom, Tholen, Steenbergen en Reimerswaal.
Tijdens deze avond organiseren de scholen voor voortgezet onderwijs gezamenlijk de jaarlijkse scholenmarkt. Ouders van leerlingen uit groep 8 of 7 kunnen zich hier oriënteren op het onderwijs in de regio. De volgende scholen zijn hier aanwezig: Het Juvenaat, Het Mollerlyceum, Het Ravelijn, RSG 't Rijks, SG Roncalli, Steenspil en het ZuidWestHoek College. De voorlichtingen starten om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur. U kunt 3 voorlichtingsrondes bezoeken. 

Dinsdag 11 t/m vrijdag 14 februari 2020
Basisschool bezoekdagen
Leerlingen van de groepen 8 van de basisscholen in de regio komen kennismaken met onze school en met het vmbo en de diverse leerwegen in het bijzonder. Wanneer jouw school aan deze dagen mee doet, hoor je via je basisschool op welke dag jouw school is ingepland.

Zaterdag 15 februari 2020
Open Dag
Op deze dag ben je tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom om onze Open Dag te bezoeken. Tijdens deze dag proef je de sfeer op school, kun je deelnemen aan diverse workshops en leggen wij je uit hoe het onderwijs op onze school eruit ziet. Uiteraard zijn ook je ouders en eventueel broertjes/zusjes van harte welkom!

Centrale aanmelding
Dinsdag 10 maart 2020 (voor kinderen met achternaam beginnend met A t/m K)
Woensdag 11 maart 2020 (voor kinderen met achternaam beginnen met L t/m Z)

Dinsdag 10 en woensdag 11 maart zijn de Centrale Aanmeldingen voor het Voortgezet Onderwijs in de regio. We ontvangen ouders en kinderen dan tussen 17.00 en 20.00 uur op onze school (dinsdag: achternaam A t/m K, woensdag: achternaam L t/m Z) voor de inschrijving.

Neemt u naar de inschrijfavond een ingevuld aanmeldingsformulier mee. Daarnaast vragen wij u een identiteitsbewijs van uw kind mee te nemen. Hiervan wordt geen kopie gemaakt maar we controleren wel even de gegevens. Ook vragen wij u (een kopie van) het schooladvies mee te nemen en eventuele andere belangrijke documenten, zoals een dyslexieverklaring. 

Wij zien u graag op de Centrale Aanmelding!