Open dag
15-02 van 10 tot 14

Aanmelden brugklas

Tijdens de aanmeldavonden (regionaal afgesproken) is het mogelijk om jezelf aan te melden als brugklasser van onze school wanneer jouw advies Basisberoepsgerichte leerweg, Kaderberoepsgerichte leerweg of Mavo (Gemengde leerweg of Theoretische leerweg) bevat. Ook leerlingen met een dubbel advies zoals bijvoorbeeld Basis/Kader, Kader/Mavo of Mavo/Havo zijn van harte welkom. De aanmeldavonden zijn dit jaar op:

Dinsdag 15 maart 2022
Brugklas op beginletter achternaam: A t/m K
17.00 - 20.00 uur

Woensdag 16 maart 2021
Brugklas op beginletter achternaam: L t/m Z
17.00 - 20.00 uur

Wanneer het dit jaar door corona niet mogelijk is om alle toekomstige leerlingen fysiek te ontvangen zullen we ook de mogelijkheid bieden om digitaal aan te melden voor onze school. Bij een fysieke aanmelding ga je met een docent mee naar een lokaal om alle papieren door te nemen en nog wat vragen te beantwoorden. Wanneer je je digitaal aanmeldt of via de post sturen we een uitnodiging voor een live verbinding op 15 of 16 maart. Tijdens de live verbinding maken we kennis met elkaar, hebben we nog wat vragen en nemen we het aanmeldformulier door.

LET OP: Pas na de live verbinding ben je officieel aangemeld op het ZuidWestHoek College. Je ontvangt daarvan een bevestiging per e-mail.

Over de toelating beslist de toelatingscommissie. Deze bestaat uit de directeur, de ondersteuningscoördinator en de teamleider van de brugklas. De procedure van toelating is op te vragen bij de administratie.  

Je kunt hier ook al je aanmeldformulier downloaden:  Aanmeldformulier brugklas 2022-2023

Hopelijk tot snel!