Open dag
15-02 van 10 tot 14

Aanmelden brugklas

Tijdens de aanmeldavonden (regionaal afgesproken) is het mogelijk om jezelf aan te melden als brugklasser van onze school wanneer jouw advies Basisberoepsgerichte leerweg, Kaderberoepsgerichte leerweg of Mavo (Gemengde leerweg of Theoretische leerweg) bevat. Ook leerlingen met een dubbel advies zoals bijvoorbeeld Basis/Kader, Kader/Mavo of Mavo/Havo zijn van harte welkom. De aanmeldavonden zijn dit jaar op:

Dinsdag 9 maart 2021
Brugklas op beginletter achternaam: A t/m K
17.00 - 20.00 uur

Woensdag 10 maart 2021
Brugklas op beginletter achternaam: L t/m Z
17.00 - 20.00 uur

Het is dit jaar mogelijk om digitaal of fysiek aan te melden voor onze school. Bij een fysieke aanmelding ga je met een docent mee naar een lokaal om alle papieren door te nemen en nog wat vragen te beantwoorden. Wanneer je je digitaal aanmeldt of via de post sturen we een uitnodiging voor een live verbinding op 9 of 10 maart. Tijdens de live verbinding maken we kennis met elkaar, hebben we nog wat vragen en nemen we het aanmeldformulier door.

LET OP: Pas na de live verbinding ben je officieel aangemeld op het ZuidWestHoek College. Je ontvangt daarvan een bevestiging per e-mail.

Via deze link kun je jezelf digitaal aanmelden:
https://www.debestebrugklas.nl/aanmeldformulier-brugklas-2021-2022/

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale aanmelding.

Over de toelating beslist de toelatingscommissie. Deze bestaat uit de directeur, de ondersteuningscoördinator en de teamleider van de brugklas. De procedure van toelating is op te vragen bij de administratie.  

Je kunt hier ook al je aanmeldformulier downloaden:  Aanmeldformulier brugklas 2021-2022

Hopelijk tot snel!