Open dag
15-02 van 10 tot 14

Restaurant De Gulle Boom

Al vele jaren mogen wij mensen uit de omgeving van het ZuidWestHoek College als trouwe gasten in ons schoolrestaurant ontvangen.
Op maandagavond koken en serveren de derdejaars leerlingen, die het profiel HBR gekozen hebben, het bekende driegangendiner à € 9,95 per persoon. Op woensdagavond wordt er i.v.m. de keuzedelen van de vierde klas een luxe diner gekookt en geserveerd. Dit kan zijn een extra gang of een speciaal themamenu. De prijs van het diner op woensdagavond is € 12,50 per persoon.

Ons restaurant is in 2019-2020 op de volgende dagen en tijden geopend:
Iedere woensdagavond (m.u.v. schoolvakantie) van 17.15 uur tot 19.20 uur.
Iedere maandagavond (m.u.v. schoolvakanties) van 17.15 uur tot 19.20 uur.

Reserveren
Vanaf 21 oktober kunt u nog uitsluitend reserveren via onze website: http://restaurant-zuidwesthoekcollege.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de manier van reserveren en het annuleren van reserveringen.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in ons restaurant dan verzoeken wij u om een mailtje te sturen met gegevens naar degulleboom@zuidwesthoekcollege.nl. Wij houden u dan via de mail op de hoogte.

Hoe komt het restaurant aan de naam "De Gulle Boom"?

De naam van ons restaurant is afgeleid van het verhaal van Shel Silverstein. Wij leven vele uren met kinderen onder en tussen de bomen. De boom is voor ons ook symbolisch. We hadden al eerder een boom in het restaurant, gemaakt door de afdeling techniek, en afbeeldingen van bomen zie je overal terug in ons schoolgebouw. Dit boekje en daarmee ook de naam van het restaurant is een filosofische benadering voor jong en oud over hoe wij denken dat je met elkaar hoort om te gaan.