Restaurant De Gulle Boom

Al vele jaren mogen wij mensen uit de omgeving van het ZuidWestHoek College als trouwe gasten in ons schoolrestaurant ontvangen.
Op maandagavond serveren en koken de derde klas leerlingen het bekende driegangendiner à € 9,95 per persoon. Op woensdagavond wordt er i.v.m. de keuzedelen van de vierde klas een luxe diner gekookt en geserveerd. Dit kan zijn een extra gang of een speciaal themamenu. De prijs van het diner op woensdagavond is € 12,50 per persoon.

Ons restaurant is in 2019-2020 op de volgende dagen en tijden geopend:
Vanaf 4 september iedere woensdagavond (m.u.v. schoolvakantie) van 17.15 uur tot 19.20 uur.
Vanaf 29 oktober ook iedere maandagavond (m.u.v. schoolvakanties) van 17.15 uur tot 19.20 uur.

Nieuws!!!!!
Reserveren kunt u tot 10 oktober via de mail of op tel. 0164-212329 / 0164-672302.
Vanaf 21 oktober kunt u nog uitsluitend reserveren via onze website: http://restaurant-zuidwesthoekcollege.nl

Wilt u op de hoogte blijven van ons restaurant dan verzoeken wij u om een mailtje te sturen met gegevens.

Wij houden u op de hoogte via email.

Voor annuleringen kunt u mailen: degulleboom@zuidwesthoekcollege.nl

Hoe komt het restaurant aan de naam "De Gulle Boom"?

De naam van ons restaurant is afgeleid van het verhaal van Shel Silverstein. Wij leven vele uren met kinderen onder en tussen de bomen. De boom is voor ons ook symbolisch. We hadden al eerder een boom in het restaurant, gemaakt door de afdeling techniek, en afbeeldingen van bomen zie je overal terug in ons schoolgebouw. Dit boekje en daarmee ook de naam van het restaurant is een filosofische benadering voor jong en oud over hoe wij denken dat je met elkaar hoort om te gaan.