Open dag
15-02 van 10 tot 14

Voorlichtingen en open dagen

Je staat dit jaar voor een belangrijke keuze: kiezen voor een school voor Voortgezet Onderwijs. Hierbij speelt natuurlijk het schooladvies dat je van de basisschool krijgt een grote rol. Niet elke school biedt het onderwijs aan wat bij jou past. Maar buiten dit advies is het heel belangrijk dat je je thuis voelt op je nieuwe school. Daarom is het belangrijk dat je bij het maken van een keuze ook de school van jouw voorkeur bezoekt. En uiteraard ben je ook bij ons van harte welkom om de sfeer te proeven en om te zien wat wij allemaal doen op onze school.

Open dag
Onze open dag wordt dit schooljaar gehouden op zaterdag 6 februari 2021 tussen 10.00 en 14.00 uur. Tijdens deze dag vertellen wij je alles wat je wilt weten over onze school en kom je alles te weten over onze verschillende leerwegen, de Mavo, de Kaderberoepsgerichte opleiding en de Basisberoepsgerichte opleiding.  In verband met de coronaperiode zal de open dag dit jaar in een iets andere vorm plaatsvinden. We zijn nog bezig met een alternatieve vorm voor de open dag. Binnenkort kunnen we je daar meer over vertellen. Op onze website vind je verder alle informatie die belangrijk is om te weten voordat je een keuze maakt. In onze folder  (zie link onderaan deze pagina), kun je ook al veel informatie terugvinden. 


Basisschool bezoekdagen
Daarnaast zijn er van maandag 1 tot en met vrijdag 5 februari 2021 de basisschool bezoekdagen. Leerlingen van de groepen 8 van de basisscholen in de regio komen dan kennismaken met onze school en met het vmbo en de diverse leerwegen in het bijzonder. Jouw basisschool kan zich aanmelden voor deze bezoeken. Wij kijken ernaar uit je tijdens één van deze dagen te ontmoeten! 

Virtual Tour
We zijn bezig om een virtuele rondleiding door de school te maken. Zodra deze klaar is kun je hier een virtuele rondleiding door de school krijgen.

VIP rondleiding
Je kunt jezelf aanmelden voor een VIP rondleiding. Stuur daarvoor een mail met voorkeur voor een dag en tijdstip naar info@zuidwesthoekcollege.nl. We nemen hierna snel contact met jou of met je ouders op.

Bekijk hier onze folder waarin je alles leest over wat je kunt verwachten als je kiest voor het ZuidWestHoek College.