Open dag
15-02 van 10 tot 14

Voorlichtingen en open dagen

Je staat dit jaar voor een belangrijke keuze: kiezen voor een school voor Voortgezet Onderwijs. Hierbij speelt natuurlijk het schooladvies dat je van de basisschool krijgt een grote rol. Niet elke school biedt het onderwijs aan wat bij jou past. Maar buiten dit advies is het heel belangrijk dat je je thuis voelt op je nieuwe school. Daarom is het belangrijk dat je bij het maken van een keuze ook de school van jouw voorkeur bezoekt. En uiteraard ben je ook bij ons van harte welkom om de sfeer te proeven en om te zien wat wij allemaal doen op onze school.

Onze open dag wordt dit schooljaar gehouden op zaterdag 15 februari 2020 tussen 10.00 en 14.00 uur. Tijdens deze dag vertellen wij je alles wat je wilt weten over onze school en kom je alles te weten over onze verschillende leerwegen, de Mavo, de Kaderberoepsgerichte opleiding en de Basisberoepsgerichte opleiding.  


Daarnaast zijn er van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 februari 2020  de basisschool bezoekdagen. Leerlingen van de groepen 8 van de basisscholen in de regio komen dan kennismaken met onze school en met het vmbo en de diverse leerwegen in het bijzonder. Wij kijken ernaar uit je tijdens één van deze dagen te ontmoeten! Op onze website vind je alle informatie die belangrijk is om te weten voordat je een keuze maakt. Bekijk ook eens onze folder hieronder voor het nieuwe schooljaar. Ook hier kun je veel informatie al terugvinden.