Open dag
15-02 van 10 tot 14

Voorlichtingen en open dagen

Je staat dit jaar voor een belangrijke keuze: kiezen voor een school voor Voortgezet Onderwijs. Hierbij speelt natuurlijk het schooladvies dat je van de basisschool krijgt een grote rol. Niet elke school biedt het onderwijs aan wat bij jou past. Maar buiten dit advies is het heel belangrijk dat je je thuis voelt op je nieuwe school. Daarom is het belangrijk dat je bij het maken van een keuze ook de school van jouw voorkeur bezoekt. En uiteraard ben je ook bij ons van harte welkom om de sfeer te proeven en om te zien wat wij allemaal doen op onze school.

Speciaal voor de brugklassers hebben we een website gemaakt, waar je ook alle informatie kunt vinden en waar je je kunt aanmelden voor een VIP rondleiding. Neem dus vooral hier eens een kijkje: www.debestebrugklas.nl.

Open Dag Live digitaal
Onze Open Dag werd dit jaar vanwege Corona via een drietal Live uitzendingen digitaal gehouden. We hebben een goed beeld kunnen geven van onze prachtige school, dit blijkt ook uit de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen van kijkers. Via deze link is er de mogelijkheid om de Live Open Dag nog eens rustig terug te kijken.

Virtual Tour
Onze virtual tour is klaar! Klik hier om de virtuele rondleiding door de school te maken. 

Voorlichtingsfilmpje
We hebben voor jou en je ouders een voorlichtingsfilmpje gemaakt zodat je kunt zien hoe het is om bij ons op school te zitten. Hier wordt ook uitleg gegeven over het onderwijs op onze school. 

VIP rondleiding
Je kunt jezelf aanmelden voor een VIP rondleiding. Via https://www.debestebrugklas.nl/vip-rondleiding/ kun je je aanmelden voor een VIP rondleiding.  Aanmelden kan ook via het formulier dat je vindt wanneer je de Virtual Tour maakt. Na aanmelding nemen we snel contact met jou of met je ouders op.

Bekijk hier onze folder waarin je alles leest over wat je kunt verwachten als je kiest voor het ZuidWestHoek College.

Indien je meer wilt weten om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het maken van je keuze, laat ons dit dan weten via het contactformulier op de contactpagina. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@zuidwesthoekcollege.nl. We zullen je dan zo snel mogelijk informeren.