Open dag
15-02 van 10 tot 14

Voorlichtingen en open dag

Je staat dit jaar voor een belangrijke keuze: kiezen voor een school voor Voortgezet Onderwijs. Hierbij speelt natuurlijk het schooladvies dat je van de basisschool krijgt een grote rol. Niet elke school biedt het onderwijs aan wat bij jou past. Maar buiten dit advies is het heel belangrijk dat je je thuis voelt op je nieuwe school. Daarom is het belangrijk dat je bij het maken van een keuze ook de school van jouw voorkeur bezoekt. En uiteraard ben je ook bij ons van harte welkom om de sfeer te proeven en om te zien wat wij allemaal doen op onze school.

Speciaal voor de brugklassers hebben we een website gemaakt, waar je ook alle informatie kunt vinden over de brugklas op het ZuidWestHoek College. Neem dus vooral hier eens een kijkje: www.debestebrugklas.nl

Digitale scholenmarkt
Op dinsdag 21 november om 19:30 uur vindt de digitale scholenmarkt van onze school plaats. Op www.debestebrugklas.nl kun je (vanaf) die avond onze school beter leren kennen en met ons in contact komen. Klik op het filmpje voor een voorproefje…

Doe-middagen

Op woensdagmiddag 6 december 2023 en woensdagmiddag 6 maart 2024 staan onze Doe-middagen gepland. Tijdens deze Doe-middagen kun je ervaren hoe het is om bij ons op school les te volgen maar kun je ook meedoen met een les op één van de pleinen; Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR), Techniek (PIE en BWI), Zorg en Welzijn (Z&W) en Economie en Ondernemen (E&O). Op de pagina www.debestebrugklas.nl vind je meer informatie en kun je je aanmelden voor één van deze middagen. 
 

Open Dag 
Onze Open Dag vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 februari 2024 van 10.00 tot 14.00 uur. Deze dag ben je welkom om samen met je ouders onze school te bezoeken en de sfeer te proeven. Daarnaast zullen we jou tijdens deze dag zo goed mogelijk informeren over het onderwijs dat wij geven en wat we jou, naast lesgeven, nog meer te bieden hebben.  

Centrale inschrijfavonden
Nadat je een keuze hebt gemaakt voor één van de VO scholen in de regio, kun je je komen aanmelden op de volgende data:
Dinsdag 26 maart als je achternaam begint met een A t/m K
Woensdag 27 maart als je achternaam begint met een L t/m Z
Binnenkort vind je het inschrijfformulier voor de brugklas 2024-2025 op onze website. Dit kun je dan vooraf, samen met je ouders, invullen en meenemen naar de inschrijfavond. 

Binnenkort vind je hier onze folder waarin je alles leest over wat je kunt verwachten als je kiest voor het ZuidWestHoek College.

Indien je meer wilt weten om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het maken van je keuze, laat ons dit dan weten via het contactformulier op de contactpagina. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@zuidwesthoekcollege.nl. We zullen je dan zo snel mogelijk informeren.