Open dag
15-02 van 10 tot 14

Algemeen

Een nieuwe school is altijd een beetje wennen. Wij doen er daarom alles aan om het de nieuwe leerlingen naar de zin te maken zodat zij zich snel thuis voelen op onze school.  Onze school telt ongeveer 500 leerlingen. In het gebouw vind je naast 'normale' lokalen ook projectlokalen, praktijkpleinen, een restaurant, een aula en twee moderne gymzalen. Je zult merken dat je het gebouw en alle gezichten snel leert kennen. Iedere klas heeft een eigen mentor, die zal je daar bij helpen. En is je mentor er een keer niet? Dan is er altijd een ander die bereid is om je te helpen.

Al voor het nieuwe schooljaar begint, wordt gestart met een welkomstmiddag in juni. Hier kunnen leerlingen al kennis maken met hun nieuwe klasgenootjes, met de mentor van de brugklas en leerlingen kunnen alvast eens verder rondkijken in de nieuwe school. De eerste dagen wordt extra tijd besteed aan de verdere kennismaking. Leerlingen gaan samen met de mentor het gebouw verkennen. Daarnaast is er in de eerste schoolweek voor alle leerjaren de activiteitenweek waar o.a. gezamenlijke activiteiten worden ondernomen en je de leerlingen van jouw klas en jouw leerjaar snel leert kennen. 

Op de volgende pagina's lees je nog meer over onze leerwegen, de toelatingseisen en vind je ook informatie over de diverse voorlichtingsmomenten. Hieronder vind je onze folder, waarin je ook van alles kunt lezen over wat je kunt verwachten als je naar onze school komt.